top of page

Representasjon Diskriminering Kulturliv

15. mars, 14-16:30, Fysisk/digitaltHva innebærer kompetanse om representasjon og diskriminering i kulturliv? Hvordan brukes den?

Arbeidet med styrking av representasjon og kunstnerisk mangfold krever kompetanse innen et bredt spekter av kunstneriske uttrykksformer, og kjennskap til den uendelige mengden av talenter som finns der ute. Like viktig er kunnskap om hvordan forebygge og håndtere trakassering og diskriminering i kultursektoren. Dette arrangementet undersøker begge.


I den første delen av arrangementet får vi et innblikk i tre kulturaktørers virksomhet og deres perspektiv i sitt arbeid. Unge Viken Teater, SKUDA og Rommen Scene vil fortelle om resultater de har oppnådd, utfordringer de har hatt, samt svare på spørsmål fra salen.


I den andre delen spør vi følgende: Hva kan man gjøre når man opplever trakassering og diskriminering i arbeidslivet? Hvem tar ansvar i kultursektoren? Dette og mer får vi svar på.

Balansekunst forteller om ressurser som Rådgivningstelefonen. OMOD gir praktisk råd og forteller om hvordan trakassering og diskrimineringssaker vurderes og håndteres. Unge Viken Teater forteller om sin handlingsplan mot trakassering, hets og hatefulle ytringer. De svarer på dine spørsmål!


Moderator: Hannah W. Kvam

Bidragsytere:

- Akhenaton de Leon, OMOD - Kari Ramnefjell, Unge Viken Teater - Katinka Maraz, Balansekunst - Tone Øvrebø Johannessen, SKUDA - Åsne Lian Sinnes, Rommen Scene


Kunstnerisk innslag: Julian Karenga som er aktuelt med forestillingen "Snøbrun".


Facebook Kontakt: foreningeninn@gmail.com45 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page