top of page

LANSERING AV SKRIFTSERIEN "OVERHØRT"

Vinterhagen på Sentralen, 5. juni, kl. 19:30Overhørt er en samling tekster som åpner dører inn til nye perspektiver på mangfold, som


hver av de fem skribentene mener sitt felt sårt trenger. Disse tekstene måler tempen på litteraturfeltet, filmbransjen og arkitektbransjen, og vil tilføre de evinnelige debattene om mangfold i kultursektoren nye og originale lag.

I samtaler med skribentene oppfordret redaktør av serien, Harmeet Kaur, til én ting: tenk at du slipper behovet for å overforklare, og skriver som du ville skrevet til deg selv. Resultatet er en serie med tekster som er ærlige og for enkelte, provoserende.

Under lanseringen vil skribentene diskutere arbeidet med tekstene og individuelle perspektiv på å være profesjonell kunstner og EMINK (etnisk minoritet i norsk kulturliv). Hvordan var det å skrive fritt og fjerne presset om å forklare og forsvare seg overfor den tenkte leseren?

Redaktør: Harmeet Kaur

Skribenter: Arkitekt Janancija Arulanantham, filmskaper Ibrahim Mursal, forfatter Teuta Dibrani, performancekunstner Mohamed Mohamed og forsker/kunstner Tuula Sharma Vassvik.


Redaktøren Harmeet og skribentene Janancija, Ibrahim, Teuta, Mohamed og Tuula.

Publikasjonen er utgitt av foreningen INN, designet av Neslihan Ramzi og trykket av João Doria Souza / Plantas Press.

Prosjektet er støttet av Bergesenstiftelse, Fritt Ord og Kulturdirektoratet.


Vinterhagen på Sentralen, 5. juni Program: 19:30 DJ Refel

20:00 Panel med redaktør Harmeet Kaur, arkitekt Janancija Arulanantham og filmskaper Ibrahim Mursal

Opplesning ved Tuula Sharma Vassvik

21:00 DJ Refel24 views0 comments

Comments


bottom of page